• Ново
HARBLL 2 елемента козирка грим огледало обтегач клип за Volkswagen Jetta Poussin Santana 2000 3000 Супермен пластмасови скрепителни елементи

HARBLL 2 елемента козирка грим огледало обтегач клип за Volkswagen Jetta Poussin Santana 2000 3000 Супермен пластмасови скрепителни елементи

BGN 7.00
BGN 7.39
Продукти
Налично

Спедиция : когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Искаме информация С по 3-7 дни след като вашата обезщетението ще се извърши.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите са отговорни за възстановяване на мита :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалните условия. Ако стоката е повредена или загубена,когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, за да събере такса за доставка и връщане на стоката. Несъответствие Цветове :
Разликите в цвета могат да се дължат и на други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, а на задната повърхност и т.н.
Все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите
Коментари :
Вашата оценка и положителни коментари са важни за нас.

Характеристики на продукта

Тип Елемент:
Закопчалката И Стяга
Вид На Материала:
Пластмаси
Сертифициране На Входящи Тестове:
ССС
Тегло На Продукта:
00kg
Широчина На Елемента:
00inch
Дължина На Продукта:
00inch
търговска марка:
HARBLL
Името На Модела:
00
Височина На Продукта:
00inch

Свързани продукти