• Ново
1/4 8 кг БСП въздушен компресор предпазен клапан за понижаване на налягането регулатор на нова

1/4 8 кг БСП въздушен компресор предпазен клапан за понижаване на налягането регулатор на нова

BGN 1.97
Продукти
Налично


Предпазен клапан въздушен компресор е средство за създаване на въздух под налягане предпазен клапан въздушен компресор се използва, за да предложи на действие на газ и осигуряване на защита на основно се използва за оставащите два класа на защита от въздушен компресор критични приложения на налягане главата тръбопроводи, съдове под високо налягане Материал : месинг с 1/4" 8 кг БСП дължина threads : (приблизително) 43 мм/1,7" налягане : 0,8 Mpa Забележка : предпазен клапан, монтирани на открито, трябва да се вземат подходящи предпазни мерки за предотвратяване на дъжд, мъгла, прах, ръжда, прах и други замърсители инвазивен клапан и изхода на тръбата, когато околната среда е по-ниска от нула градуса по Целзий, антифриз трябва да вземе необходимите мерки за осигуряване на надеждност предохранительного на автомобила.
Този вид автомобила е в тръбата, която трябва да бъде инсталиран правилно, в съответствие с общите условия количество : 1бр
1 x 1/4" клапан за понижаване на налягането на компресора
Г
Много ниска цена, само като състав. Някои където ще превозва въздушна поща стълб Хонг конг или въздушна поща стълб кит, най-необходимостта 10-30 (или повече) дни, зависи от вашата страна . Ако искате повече или по-бърза доставка, Моля, изберете други превозни средства или се свържете с нас.Благодарим ви. Ако имате получите елементи .PLS допълват поръчка.
Моля, оставете ни положителна оценка, ако смятате, че нашия продукт и услуга в ред, нашата система ще направи същото с вас автоматично. Ако имате някакви проблеми с продукта и нашите услуги, моля, не се колебайте веднага да се свържете с нас. Ние ще разрешим този проблем в най-кратки срокове.

Характеристики на продукта

търговска марка:
OOTDTY
Номер На Модела:
D13849
Тип Елемент:
Ключове

Свързани продукти