• Ново
Нов 7 инчов сензорен екран Digitizer стъклен тъчпад за Nextbook NX007DW8G / NEXT761TDW Безплатна доставка

Нов 7 инчов сензорен екран Digitizer стъклен тъчпад за Nextbook NX007DW8G / NEXT761TDW Безплатна доставка

BGN 10.88
Продукти
Налично


Нов 7 " инчов сензорен екран Digitizer стъклен тъчпад за Nextbook NX007 DW8 G / NEXT761 TDW Безплатна доставка пакетът включва : 1 x сензорен екран
Съвместима модел : за Nextbook NX007 DW8 G / NEXT761 TDW
Специално обявление : моля опитайте нормален, преди да инсталирате.
Тъй като сензорният екран може да има различен свързващ кабел за същия модел. Моля, отворете екрана, за да се провери, е дали вашия кабел с картината. Различни производствени партиди. Номер на продукта и на логото може да не съответстват на изображение. Ние само гарантираме съвместимост на опаковката :
Ние обикновено пакетираме нашите продукти противостатическими торби, торби мехур, кутии с добро качество. И ние обещаваме да ви тук, Ако го получите лошо поради лошо пакет, това ще бъде 100% от нашата отговорност, и ние ще се погрижим за това. И тъй като тя се оказа за нашата репонсибилиты, вие ще получите 100% парите обратно, или безплатна подмяна. Топъл съвет : тъй като Въздушна поща стълб Кит-ниска сигурност на производителност и дълго време за доставка.Ако вашият пакет се намира над 200или се нуждае от него, спешно, моля не избирайте SG post и China Post. Моля, свържете се с нас, ако мислите, че цената на доставка не е наред. Качество и гарантированность : първо, ние имаме дънната платка общо популярен мобилен телефон, и всичко подобно оборудване за изпитване, които трябва да изпитате и убеждаться че те са с добро качество, защото ние знаем, ако го получите лоши, то тогава ще ни проблем. Ние предлагаме гаранция за всички детайли, които продаваме. Дотогава, докато не бъде повредена или счупена вас, ние ще ви предложим безплатен обмен.

Характеристики на продукта

Цвят:
А, Б
Тип На Екрана:
Капацитивен Екран
търговска марка:
HengChu
Размер На Екрана:
7~10 инча
Вид На Продукта:
Touchpad Таблет
Номер На Модела:
NX007DW8G / NEXT761TDW
Съвместим Марка:
За Nextbook

Свързани продукти