• Ново
Силна Красотата Фалшива Коса Перука Кок Синтетични Къса Руса Черни Цветя Изкуствена Коса Удължаване

Силна Красотата Фалшива Коса Перука Кок Синтетични Къса Руса Черни Цветя Изкуствена Коса Удължаване

BGN 21.89
Продукти
Налично


Силна Красотата Фалшива Коса Перука Кок Синтетични Къса Руса Черни Цветя Изкуствена Коса Удължаване
Цвят : 6
ЦВЯТ : 15 BT613
ЦВЯТ : 24 B
ЦВЯТ : AB461
Добре дошли в моя магазин
Пощенски разходи : ние изпращаме стоката EMS или EQUICK, EMS и EQUICK е много бърз и е много безопасен начин,и ще получите своите стоки в рамките на 5 или 8 работни дни, след като ние ще ви ги изпратим, ние може да ви даде номер за проследяване, за да се провери състоянието на поща .Разбира се, ако закупите повече, цената ще бъде по-ниска.
Ние не носим отговорност за каквито и да било такси или данъци във вашата страна.
Забележка :
Ние високо ценим всички наши клиенти в aliexpress, и ние винаги ще сте сигурни, че сте доволни от сделката. Аз съм горд, че ние предлагаме на нашите клиенти е много добър продукт и най-добрата услуга, която далеч надминава повечето други дилъри в интернет.Ние ще се погрижим за вашия опит с нас, беше много приятно!
След обслужване :
След като купувачът получава стоката, ако проблемите с качеството в рамките на 30 дни, ние поемаме върху себе си отговорността за подмяна,от нашата компания и купувачите поемат превоза на товара един на друг.Върнатите стоки трябва да бъде в съответната състояние и без никакви физически наранявания или щети с всички признаци на злоупотреба или изкуствени щети щети
Цвят
Цвят на действителните елементи може да се различават малко от горните снимки се дължи на различни екрана на компютъра. благодарим ви за разбирането.
Купувайки този продукт, вие, купувачът, се съгласявате с всички условия и разпоредби. Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да ги решим за вас най-бързо.
За Обратна Връзка :
Ние приветстваме възможността да споделят своите коментари с теб като с една от многото купувачи.

Характеристики на продукта

Тип На Шиньона:
Къдрава Перука
Материална Ранг:
Высокотемпературное Влакна
Обич:
Скоба-В
търговска марка:
StrongBeauty

Свързани продукти