• Ново
LED Night Navigation Light 4бр 5V High Power Light Rack LED Board with Cable for FPV Quadcopter F450 F330 F550 S500 S550 Frame

LED Night Navigation Light 4бр 5V High Power Light Rack LED Board with Cable for FPV Quadcopter F450 F330 F550 S500 S550 Frame

BGN 9.00
BGN 9.47
Продукти
Налично


Съвети на клиентите-благодаря за четене и търпение.Моля, проверете наличието на продукти и опаковки, когато ги получите.Можете да прочетете ръководството за потребителя или да се обърнат към нас за помощ. -За цена на едро : можете да се свържете с нас, за да преговаря за цената. Ние сме доставчици на съдържание.Добре дошли на дознанию. -Има някои данни за продукта и снимки могат да бъдат полезни. -Моля, дайте ни пет-звезден похвала, ако сте доволни от качеството на продукт или услуга. Благодарим ви.
Забележка :
Цвят лампи случаен. Моля, оставете съобщение, ако имате желания от вас цвят.
Описание :
Led лампа номинално напрежение : 5 V
Входно напрежение модул BEC buck : 28 ~ 7 V
Изходното напрежение на модула BEC buck : 5 V
Този продукт е подходящ за пазара на стелажи F330, F450, F550, S500, S550
Led светлини с топки лампа с висока мощност 0,5 W, за да се осигури проникването на светлината, на голямо разстояние все още може да се различи носа чрез позицията на led лампи. Препоръчва се закупуване на пакет от модули за 5 V BEC buck, свържете батерията за осветление на светодиоди. Модул за управление на блясък, можете да контролирате led индикатор винаги свети, мига и се изключва в режим на светкавицата може да се контролира скоростта на мигане и стил, така че самолетът е по-готин, лесно разпознаваеми.
В допълнение към APM flight control, предназначенному за led подсветка на интелектуална схема на устройството, може да се използва в съответствие с промяната в състоянието на управление на полета светеща форма, на борда има и с пищялка, и в режим на управление на полета отключване, заключване, ниско напрежение, выдающий друг бърз сигнал.
Пакет Са Включени :
8 * винт
4 * тел
4*led дъска

Характеристики на продукта

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
Принадлежности За Инструменти:
Категория Замазки
Материал:
Композиционен Материал
търговска марка:
ЗВЕЗДАТА НА ВЕЛИКА СИЛА
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Батерия
RC Parts & Ркц:
Конектори / Публикуване
Атрибути пълно с:
Монтаж
За Тип Превозно Средство:
Хеликоптери
Актуализация На Части / Аксесоари:
дъска Led

Свързани продукти