• Ново
Лепин 05042 звездна серия на войната република подарък бойни играчки крайцер набор от строителни блокове, тухли образователни подаръци legoing 8039

Лепин 05042 звездна серия на войната република подарък бойни играчки крайцер набор от строителни блокове, тухли образователни подаръци legoing 8039

BGN 103.20
Продукти
Налично

Материал : екологично чист материал. Брой тухли : 1200шт пакет : без оригинална кутия, нов в кутия диоксид (играчки и инструкции се изпращат заедно. ) Опции За Плащане
Има много начини за плащане, са на разположение на Aliexpress, като Alipay, кредитни карти,банкови преводи в реално време, самостоятелни плащания (банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод. За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават в Алиби и няма да бъде отнесен към нас, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.
Доставка И Предаване На
Детайл ще бъде потопен в рамките на 3~7business дни, след като пълно обезщетение ще бъде получена.
Ние ще изпратим на световно с пратката на фиксирани залагания въздух стълб кит, въздушна поща Хонг конг. този международен поръчка може да отнеме повече време, обикновено за доставка по целия свят отнема от 8 до 25 работни дни, с изключение на СЪБОТА и неделя. (в зависимост от обичаи и време, като например забавяне на Коледната поща и т.н.).
Ангажимент За Качество :
Нашият онлайн магазин и продава широка гама от продукти, и ние ви гарантираме, че нашите продукти ще отговарят на следните общи стандарти за качество :
1)Точна Информация И Описание На
Ние доставяме продукти, които имат характеристики, функционалност и спецификации, съответстващи на описания и опаковката.
Ние се стремим да предоставим инструкции за експлоатация и ясни инструкции на приличен английски език.
2) Спазването На Стандартите
Ние внимателно следим за това, да се продават само храни, които отговарят на общите стандарти за хранене, сигурност и други стандарти.
Данни За Контакт :
Моля свържете се с нас с помощта на Trade Manager
Към : Защо цените са толкова ниски, тези качествени детайли и напълно нови?
А : да, вие плащате условие цена!
Ние продаваме чисто нови части веднага от фабрики в Азия.

Характеристики на продукта

Цвят:
1200шт
Тип:
Блокове
Пластмасов Вид:
КОРЕМНА ПРЕСА
Баркод:
No
Предупреждение:
НЕ ЯЖТЕ,СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ОГЪНЯ
Пол:
Унисекс
Материал:
Пластмаса
Възрастова Група:
> 6 години
документ:
CE
Номер На Модела:
05042
CE:
Сертификат
Пластмасова Форма Блок:
Самоблокирующиеся Тухли
търговска марка:
Лепин

Свързани продукти