• Ново
1.5 m/5 ft мрежов кабел Прибиращ се Grand-CAT7 10 gigabit Ethernet кабел плосък Ethernet Lan кабел за кабелна линия за КОМПЮТЪР, рутер, модем

1.5 m/5 ft мрежов кабел Прибиращ се Grand-CAT7 10 gigabit Ethernet кабел плосък Ethernet Lan кабел за кабелна линия за КОМПЮТЪР, рутер, модем

BGN 6.00
BGN 6.82
Продукти
Налично


1. висококачествен кабел CAT7 10 гигабита (10000 M).
2. позлатени конектори, бърз и стабилен пренос.
3. Пълна мед със защита, много по-добре, отколкото на производителността друг метален ядро на кабела.
4. в сравнение с мрежов ethernet-кабел Cat 6 допълнително екраниране и подобряване на качеството на усукване на проводници осигуряват по-добра защита от crosstalk, шум и смущения, които могат да влошат качеството на сигнала.
5. сърфиране в мрежата, гледане на видео , музика и други данни в по-голяма скорост, без да се притеснявате за бъркотия кабел, защита от на смущения EMI/RFI, точно предаване на данни и надеждност.
6. идеален за мрежови адаптери, хъбове, рутери, DSL/кабелни модеми, PS3, PS4, X-box, пач-панели и други високопроизводителни мрежови приложения.
Общата дължина на кабела 1,5 m Тегло 83 g
1. China Post Ordinary Small Packet Plus, безплатна доставка, може да бъде отслежена само в Китай, но не подробна информация за проследяване на вашата страна. 2. Когато срокът за доставка е приключила и все още не получавате своята стока,моля свържете се с нас и ние продлим срок на доставка на 10-25 дни.Ако все още не получавате своята стока, в рамките на 10 дни, ние ще възстановим парите. 2.Ако искате да сте регистриран начин на доставка, Моля, изберете Aliexpress Standard Shipping или Китай Пост въздушна Поща.
1.за вашата сигурност на операциите магазин временно поддържа само пряка онлайн плащане. 2. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след подаване на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система. 3.уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация,като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.
1. когато експрес идва, pls са изправени пред изпитание от него. регистрация след получаване.

Характеристики на продукта

Дължина:
1.5m
търговска марка:
haweel
тип кабел:
cat7
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
PC2474B

Свързани продукти