• Ново
Нов модул 3D фотоапарат Intel RealSense R200

Нов модул 3D фотоапарат Intel RealSense R200

BGN 79.84
Продукти
Налично


Детайли на продукта :
Име на продукта : 3 D камера Real Sense R200
Номер на част на # :
Състояние : Нов
Гаранция : 60 дни
Съвместимост с продукта :
Пакетът включва : 1бр уеб камера ( без кабел )
Забележка : моля, проверете нашата снимка aliexpress внимателно, защото можете да получите стоката, точно като нашата картина aliexpress, и клиентът носи отговорност за поръчка на подходящи части на лаптопа.
Международен купувачът Моля, обърнете внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Доставка И Обработка На Товари
1.ние можем да превозва детайли с по целия свят.и ние сме били потънали в много страни например : Itlay,Испания,Франция,Иран и така нататък.
2. транспортът е евтин, ние можем да кораб за да ви поща Сингапур. DHL, EMS, Въздушна поща стълб на кит .
Nont : доставка на поща Сингапур е доста бавно . ако се нуждаете от доставка на бързо, ние също можем да осигурим спешна като Федерална Експрес, ДХЛ, ЕМС, обикновено 3-7дайс до най страната.Ако имате нужда от експресна доставка не е, свържете се с нас.
3.ние обикновено кораба парцел въздушна поща стълб на кит или по пощата на Сингапур. ние ще се качи на проследяване на стаята, след като пошлем навън,най държава ще пристигне един добре разположен парцел в 12-35 работни дни.
Коментари
положителна оценка е много важна за нас.
Отрицателна или неутрална обратна връзка не може да реши проблема. Аз вярвам, че общуването е най-добрият начин за решаване на проблема.

Характеристики на продукта

Макс. Разделителна способност:
1920x1080
търговска марка:
КХИ
Пиксели:
≥ 10 Мега
Вид На Интерфейса:
ieee
сензор за изображения:
CMOS
Автоматичен фокус:
ДА
Пакет:
No
Номер На Модела:
R200

Свързани продукти