• Ново
За HP 655BK 655 многократна употреба касета за HP deskjet ink Advantage 3525 4615 4625 5525 6525

За HP 655BK 655 многократна употреба касета за HP deskjet ink Advantage 3525 4615 4625 5525 6525

BGN 6.00
BGN 6.24
Продукти
Налично

В пакета е включено : здравейте, линк само 1 бр празен многократна употреба мастилницата , (4 oclor ) когато купувате, моля оставете съобщение, сообщающее ни, какъв цвят ви е необходимо, моля, любезно да ни уведомите цвят, от който се нуждаете ,или искаме в произволен цвят (черно), благодаря описание на продукта
Забележка : За тази позиция,след като го платите,моля,пишете ни на оригинални мастила на вашия принтер това е така, защото някои принтери, продавани в различни области, се нуждаят от друго касета с мастило, така че ние не ги транспортира, докато не получи отговор на въпроса си.
Празните касети за многократна употреба с чипове!!!
Неограничен брой непрекъснато чипове с дълго време за тестване и работи стабилно, тъй като тя е разработена оригинални чипове.
След инсталиране на касетите на принтера ще се показва нивото на мастилото напълно,и тя ще намалява при използване на мастило,Ако нивото на мастило показва празен, той ще се показва на "сивата" или "?" Или"!", но може да се създават непрекъснато.
За моделите принтери на HP : Deskjetjet 3525 4615 4625 5525 6525;
За моделите HP тонер касети : 655
Подходяща област : за Европа
Характеристики : 1. Липсата на повече придобиване на патрона с мастило, липсата на повече подмяна на патрона. Можете да го refilled Refillable патрону мастило позволява бесчисленному зареждане, запазва цената на печат до 95%. 2.не се изисква нулиране chip размер. можете да го отпечатате непрекъснато, въпреки че нивата на мастилото показва"сива " или"? "или"!".
3. празните касети за многократна употреба, може да бъде пъхната 12-25 мл, всички видове мастила, бои, пигменти, годни за консумация, мастило и т.н. 4. по-удобно,отколкото CISS(система за непрекъснато подаване на мастило) с помощта, без тръби или тръби, като по този начин няма нужда да се притеснявате за капан мехурчета и налягане на мастилото.
Пакетът включва : 1 бр празни зареждащи мастило патрон с чипове; 1 бр. ръководство за инсталиране; 1 бр кръгова запечатани уплътнението е гумена, за да направи по-близък между глава за принтер и тонер касета.
За доставката :
1 : купувачите трябва да ни предложи точен адрес и телефонен номер, за да се избегне забавяне на доставката.

Характеристики на продукта

Тип:
мастилницата
Съвместим Марка:
HP
Съвместим Марка:
Мастилено-струен принтер HP
Цвят:
Друго
Номер На Модела:
Шестстотин и петдесет и пет
Характеристика:
Съвместим
Състоянието на патрона:
Празна
търговска марка:
ЦЪФТЕЖ
Bulk Опаковка:
ДА
Боядисаната:
ДА
is_customized:
Yes

Свързани продукти