• Ново
Звездата на Астро небето проекция на космоса лека нощ проектор 12 романтично съзвездие L15

Звездата на Астро небето проекция на космоса лека нощ проектор 12 романтично съзвездие L15

BGN 13.12
Продукти
Налично


Описание :
Нека вашето нощно среща е пълна с романтика, топлина и въображение! Този въображаем led проектор може да създаде мечтательное звездното небе,романтична обстановка и атмосфера на пълно потапяне във всички тъмни случаи благодарение на високотехнологични технологии за защита на светодиоди.Хартата след работа, изключете всички светлини и се наслаждавайте
фантастичен частен свят и се отпуснете в спокойна вечер сам или с жена си/приятелката си, за да се насладите на тези приказни нощни свиданием. Освен това, това е добър подарък за децата, за да развият въображението си и да създаде за тях блестящо цветно детство.
Вие можете свободно да се адаптира към звездна карта, която искате да видите, на базата на географска ширина, дата и време на вашия престой
Специален подарък за : жена ми / приятелки / любовник, членове на семейството, приятели, съученици, деца и т.н
Характеристики :
1. проецируйте на картата на небето в своя таван и стени с помощта на този нов проектор starlight
2. благодарение на вращающемуся основата с привеждането в съответствие на точки на компаса може да персонализирате своята Астрозвезду, выровняв си в съответствие с вашето местоположение и време на годината, за да може да прожектира на картата ясното нощно небе, около вас
3.It освен това, той напълно се регулира, така че да можете да го промените, за точно проследяване на движението на небето с малко насърчаване г.
4. Astro Star е идеална за любителите на астрономията или астрологията, романтика, деца, които ще оценят лека нощ с тази разлика, или тези, които иска да внесе малко звездна светлина във вашия дом.
5. Съберете звездната светлина, водени от предоставената информация, изготвен от ръководството за бързо инсталиране, лесна практика САМ.
Топли Съвети :
Уверете се, че всички лампи в стаята са изключени, и хвърли изображения, поставени в бели стени или клетки за постигане на добри резултати.

Характеристики на продукта

Тип Елемент:
Нощни Лампи
Независимо Дали Са Необходими Батерии:
ДА
Номер На Модела:
6A30492
Използването на:
Празник
Източник На Захранване:
Суха Батерия
Има Ли В Комплект Батерии:
No
търговска марка:
Ями
Източник На Светлина:
Led лампи
Тип:
проектор
Има Ли Електрически Крушки В Комплект:
ДА
Материал На Корпуса:
Пластмаса
Тип На Батерията:
AA
документ:
ССС
Форма:
Друго
Напрежение:
Other
Мощност:
Other

Свързани продукти