• Ново
Цвете сенник за обектив обектива на камерата 58 мм листенце сенник за обектив винт за монтиране на предпазна лампа обектив черна пластмаса за Canon EOS 1855

Цвете сенник за обектив обектива на камерата 58 мм листенце сенник за обектив винт за монтиране на предпазна лампа обектив черна пластмаса за Canon EOS 1855

BGN 2.00
BGN 2.14
Продукти
Налично


Тази Комбинация, както и всички други сенници, основно предназначени за предотвратяване на нежелан разсеяна светлина в обектива, разширяване и засенчва край на обектива. Освен това, тъй като до края на обектива разширена, можете също така да получите допълнителна полза от известна допълнителна защита срещу случаен удар. Той предлага, ако е необходимо за предотвратяване на проблеми с акценти на лещи. Той идва с регулировочным ринг за осигуряване на правилна ориентация за закрепване на капака на камерата.
Това е универсален сенник за обектив, който е подходящ за всеки обектив с филтри 58 мм и може да се използва с филтър и защелкивающейся капак на обектива, докато много сенници нямат такава функция (както е показано на снимката по-горе).
Но малка пукнатина, може би имаше някаква конкретна лещи. Сенник за обектив обектив може да блокира част от източника на светлината и се образува малък тъмен ъгъл в периферията на изображението при използване на широкоугольной страна. Пазете се от това!!
Сенник за обектив обектив е съвместим с всеки един обектив размер на филтъра 58 мм.
1 x 58 мм лепестковая сенник за обектив обектив
1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)
2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.
3.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.
5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
6.Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни след плащане, моля, свържете се с нас. Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Характеристики на продукта

Номер На Модела:
5017
Съвместим Марка:
КАНОН
Пакет:
ДА
търговска марка:
ВОДУЛ
Приложение:
за Canon EOS 1855
Предмет на:
Сенник За Обектив Обектив На Фотоапарата

Свързани продукти