• Ново
1 Чифт Меки Многоцветни Силиконови Стелки, Подложки Висок Ток Гел, Грижа За Краката На Защитник Е Устойчива На Плъзгане Възглавница А Обувките Поставяне На Танц

1 Чифт Меки Многоцветни Силиконови Стелки, Подложки Висок Ток Гел, Грижа За Краката На Защитник Е Устойчива На Плъзгане Възглавница А Обувките Поставяне На Танц

BGN 2.06
Продукти
Налично


ДОСТАВКА
1. моля, уверете се, че вашият адрес в Aliexpress съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати. Ние не носим отговорност за недоставленный адрес. Запазваме си правото отново да ви таксува за доставка на върнати стоки поради грешен адрес. Моля, обърнете внимание и маркирайте вашия телефонен номер на плащане, това ще помогне на вашия продукт да бъде получен безопасно и бързо.
2. Нашите цени не включват никакви мита или такси.
3. Всички детайли са потопени веднага от Китай и направен на пакет стълб кит обикновен малък плюс или специална линия-YW . Вие очаквате да се получи стоката в рамките на 15-45 работни дни, което зависи от местоположението и различни митнически процедури, както и на фактори, различни от контрола на пощенска служба. През 45 работни дни, ако все още не са го получили, моля, свържете се с нас. Ако купувачът иска да получи стоката по-бързо, моля, свържете се с нас за получаване на допълнителни такси за доставка.
ПЛАЩАНЕ
1.ние приемаме Alipay.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
2. плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни след края на търга, в противен случай нашата система празнуваха стока неоплаченным. Моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ако имате някакви проблеми.
КОНТАКТИ
1. Ние искрено се надяваме,че у нас може да бъде щастлив сделка,ако има някакви проблеми за сделката, моля, не се колебайте да се свържете с нас свободно. моля, пишете Ми.ще получите отговор в рамките на 24 часа. ние сме много щастливи да ви помогнем.
2. Моля, не оставяйте никакви отрицателни отзиви, ако няма комуникация.Ние също така си запазваме правото да оставите отзив за нелоялна или неплатени сделката.Добре дошли в нашия магазин aliexpress! Добър шопинг, добър ден!

Характеристики на продукта

търговска марка:
ЛУНБИФИ
Номер На Модела:
грижа за краката
Ефект:
Освободи Болката От Болестта
Тип Елемент:
Скоби И Бандажи
Материал:
Силикон

Свързани продукти