• Ново
Черно-Бели Скандинавските Плакатные Щампи Цитат На Любовта Войн Плакати Стенно Изкуство Платно Живопис Ръка Перо Абстрактен Фото Арт Декор

Черно-Бели Скандинавските Плакатные Щампи Цитат На Любовта Войн Плакати Стенно Изкуство Платно Живопис Ръка Перо Абстрактен Фото Арт Декор

BGN 10.00
BGN 12.10
Продукти
Налично


Забележка : Ако закупите като платно!Размер на платното=размер снимки+3см бял кант(те се използват за разтягане в продължение на платното в рамка.Кажете ни или оставете съобщение за нас, ако те не са ви необходими)
- Свържете се с нас, ако искате да изберете по-бърза схема, ще трябва да платите разликата в фрахте.
- Обикновено времето за доставка е нормално, с изключение на някои отдалечени райони, лоши метеорологични условия, стачки, природни бедствия, като земетресения и така нататък.
1.Ако продуктът е изгубен, повреден или сморщен по време на международната спедиция, моля, свържете се с нас на първо място, ние можем да изпратим нов.
2.Моля, не се колебайте да се свържете с нас на първо място, ако имате някакви въпроси. например, забавяне на пратката и евентуални проблеми с продуктите. Ние можем да направим всичко възможно, за да разреши всички проблеми.
3.поради разликата във времето, може би, ние не сме онлайн в нощта на Китай, но ние ще ви отговорим веднага в продължение на 12 часа.

Характеристики на продукта

Размер (Инчове):
търговска марка:
прост
Тип:
Печат Върху Платно
Продукти:
Рисуване Живопис
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Платно
Стил:
Модерен
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Боядисване Със Спрей
Номер На Модела:
EOW180207-01
Форма:
Вертикален Правоъгълник
оригинал:
No

Свързани продукти