• Ново
Spectra Laser LT56 Self Leveling 3-Plain Cross Line лазерен ниво

Spectra Laser LT56 Self Leveling 3-Plain Cross Line лазерен ниво

BGN 720.00
Продукти
Налично


Лазер точност спектри има повече избор и по-добри избори, защото те изграждат най-груби храни на земята. Има причина, поради която Spectra Precision Laser е най-силният име в бранша. Те са изобретили индустрия. Още от първия ден те са пионерите на всички големи развойна дейност в областта на лазерно позициониране за строителството. Ето защо можете да намерите на техните продукти на по-голям брой работни места по целия свят, от всяка друга марка.
Spectra LT56 Self Leveling 3-Plain Cross Line лазерен ниво
Универсален лазерен оформление на Spectra Precision® LT56 осигурява три 360-градусные на равнината на лазерния лъч. Хоризонтална равнина и 2 вертикална равнина на разстояние от 90 градуса един от друг предоставят цялата необходима помощ за широк спектър от вътрешни приложения, включително оформление и монтаж на стени, монтаж на акустична таван, прехвърляне на обекти, монтаж на шкафове и столове, полагане на плочки и хоризонталното и вертикално подравняване. Автоматично самовыравнивающийся лазер осигурява лекота на използване.
LT56 се захранва от акумулаторна литиево-йонни батерии, които обикновено могат да предоставят живот на батерията от 25 до 45 часа, в зависимост от броя на използваните лазерни равнини. Универсален аксесоар дава възможност за укрепване на покривна мрежа са различни по размер стативи, колони и шипове. Планината е точна регулировка на вертикалната височина и хоризонтално завъртане за бърза и лесна настройка. Лазерен приемник HR220 могат да се добавят, за да придадат LT56 допълнителна гъвкавост на употреба на открито.
LT56 е разработен с твърд корпус и щедри овермолдом, за да издържат на суровите условия на професионалната строителна среда. Този здрав инструмент, предназначен за преминаване на тест за падане от височина 3 фута (1 метър).
Spectra Laser Model No.

Характеристики на продукта

Състояние:
НОВО
Тип На Блока:
kg
MPN:
не се прилага
Държава / регион на производство:
Китай
Тип:
Нива На Линия
брой на единици за измерване:
3
Дисплей:
Аналог
EAN:
069646339714

Свързани продукти