• Ново
полиестер високо качество на твърд тюл ролка 6 инча на 100 ярда за опаковки рокля

полиестер високо качество на твърд тюл ролка 6 инча на 100 ярда за опаковки рокля

BGN 9.00
BGN 13.60
Продукти
Налично

Ако за много, ние можем да осигурим безплатна доставка на електронна поща EMS(около 10-15 дни), като само в Япония,Сингапур, Корея, Великобритания, Франция, Испания, Холандия, Русия, Украйна, Беларус и Австралия, по-бързо, отколкото регистрирана Въздушна поща China Post, и по-безопасно. А също да ви предостави отстъпка~~ Някакви въпроси, моля, свържете се с нас . Количество : Една Намотка Ролка
Използването на
Имаме други цветове са на разположение в момента,моля, вижте моя магазин GXClassifieds, благодаря!
Ние приемаме само Paypal.
Сертификати Опаковка
Описание за доставка : международни купувачите – Моля, обърнете внимание, вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси, които могат да възникнат, моля, знайте, за митническата политика на вашата държава, преди да купите.
Ние не предлагаме комбинирана цена за доставка. тъй като разходите за доставка и обработка на товари включва в себе си всички опаковки, складиране и международни логистични разходи.
Целия продукт се изпраща чрез пощенска услуга хонг Конг въздушна поща в рамките на 1 работен ден след пълното заплащане(с изключение на почивните и празничните дни)
Срокът за доставка варира в зависимост от различни места по целия свят. Срокът за доставка е около (работно време + събота и неделя)
- Съединените Щати на Америка : 7-25 дни
- Обединеното кралство,Австралия, Канада, Ирландия : 18-30 дни
- Дания,Унгария,Израел,Холандия,Норвегия,Румъния,Русия,Швеция,Турция, Белгия, и др : 22-40 дни.
- Бразилия, България, Гърция, Мексико, Малта, Полша, Португалия, Украйна, ект : 25-45 дни.

Характеристики на продукта

Случай:
Парти, Сватба, Коледа, Сватба И Годеж, Рожден Ден
Модел:
Няма
Номер На Модела:
QXN-A
търговска марка:
ДЖЪН ЦИН XIANG

Свързани продукти